PaperDigits zoekt Performance Marketeer

PaperDigits is nog maar net begonnen, maar de groei zit er lekker in! Mooi, want dat gaat dus precies volgens plan. Met een echte no-nonsense startup mentaliteit adviseren en ondersteunen we bedrijven met serieuze digitale ambities. Bij vraagstukken over digitale performance campagnes, conversie optimalisatie of conversie attributie ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer klanten betekent meer werk, en meer werk betekent ruimte voor meer toffe collega’s. We zijn dan ook op zoek naar toekomstige performance eindbazen met een ongekende honger naar betere prestaties voor onze klanten. Aan ons de taak om jou uit te blijven dagen dus. En die nemen we serieus! Meer weten hoe we dit doen? Laat wat van je horen en we vertellen je er alles over met een kopje koffie of een biertje.

Vacature: https://www.paperdigits.nl/vacatures/performance-marketeer

Alle vacatures in Nederland: Jooble

Jooble  helpt mensen die werkloos zijn om zo snel mogelijk een passende baan te vinden. 

Met Jooble kun je banen zoeken die op 13215 vacaturesites geplaatst zijn in Nederland. Jooble stuurt miljoenen werkzoekenden in Nederland naar vacatures uit elke industrietak. Vandaag is het bedrijf actief in 64 landen en staat het in de TOP-3 van grootste zoekmachines. Werkgevers plaatsen hun vacatures ook direct op Jooble.